Светослава Стоянова

Мостът към себе си е пътят към другите

Svetoslava Stoyanova
Представяне

И като човек, и като професионалист, тя е фокусирана върху действието и резултата. В личностен план е убедена в силата на предприемчивостта като мислене и поведение и вярва, че най-стойностната валута на утрешния ден ще бъде осъзнатостта.

Светослава Стоянова е професионален сертифициран коуч и НЛП практик, възпитаник на Института по невро-лингвистично програмиране (2006) и на коучинг програмите Intunity Coaches (2016) и Pulse of Coaching (2020), а в момента се подготвя за акредитационния изпит на Международната коуч федерация (ICF). От около 2 години развива индивидуална практика като коуч по личностно и професионално израстване и работи с клиенти, които минават през професионална трансформация или стартират свой бизнес. Вълнува се от теми като ефективно взаимодействие с другите, приложна емпатия, нагласи и ценности. Ко-създател е на поредицата групови работилници за лична осъзнатост Soul Crafters Series, а в професионалната й визитка фигурират също опит и успехи като предприемач, директор продажби, ТВ и радио водещ.

„Човек вървящ по пътя си, майка на 7-годишни близнаци, съпруга на баща им и приятел на вдъхновяващи хора“ – така описва Светослава себе си. От няколко месеца живее в Белгия и трупа практически опит в осъзнаването, че „всичко е относително“.

„Мостът към себе си е пътят към другите“ – това е посланието, което Светослава ще отправи от сцената на TEDx Triaditza, като ще ни даде няколко ъгъла, от които всеки да провери за себе си: какво е общото между граденето на мостове от гледна точка на инженерния и човешкия план; кое е това, което поема тежестта на един мост над река и в живота; и защо връзката с нас самите е това, което ни свързва истински с другите и ни помага да живеем пълноценно.