Невена Начева

Мениджмънт на събитието

Nevena Nacheva
Представяне

Казвам се Невена. Приятелите ми ме определят като позитивен, целеустремен и лъчезарен оптимист. Интересът ми към изкуството ме отведе във Виена, където завърших "История на изкуството" във Виенския Университет . През трите години, прекарани в Австрия, задълбочих знанията си в сферата на изкуството и открих мостовете, които то изгражда. Развитието си продължих в Нов български университет, където уча право – направих този избор вдъхновена от прецизността и безпристрастността на правната норма. Мечтата ми е бъдещето да ми даде възможност да се развивам и в двете области, които съм изучавала.

Професионалният ми опит в сферата на организацията на събития започна преди четири години, когато станах част от екипа на компания, специализирана в сферата на корпоративните събития – там развих своите организационни и комуникационни умения.

Взимам участие в реализацията на TedXTriaditza, мотивирана от отличната селекция на презентатори, които вярвам, че ще вдъхновят и заинтригуват.

Любим цитат: „Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля, че това е нещото, което харесвам най-много - да се смея. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек.“ Одри Хепбърн

Любима TED конференция