Теодора Петрова

Видео

Tedi Petrova
Представяне

Казвам се Теодора и в последните 8+ години създавам уеб и фирмени видеа, документални филми и музикални клипове. Завършила съм „Кино и телевизионна режисура“ в Нов Български Университет и паралелно с режисурата натрупах доста опит като оператор и монтажист. Основна посока ми е създаването на вдъхновяващи видеа, които повлияват положително на зрителите.

До момента съм създала над 300 фирмени и уеб видеа и 7 документални и късометражни филми с отличия по международни фестивали. Както се казва – това е само началото. Харесвам работата си и ми е много интересно и приятно да се срещам и общувам с всички тези разнообразни вдъхновяващи бизнеси и дейни личности – герои на видеата.

Темата за проявяването на по-голям процент от заложения ни потенциал силно ме вълнува и съм благодарна, че работата ми позволява да виждам и споделям как различните хора проявяват по своя уникален начин потенциал си. С удоволствие работя в посока добрите примери да достигат и повлияват градивно все повече хора, чрез най-въздействащия формат – видеата.

Любим цитат: Всяко голямо постижение някога се смяташе за невъзможно. – Неизвестен автор

Любима TED конференция